Airco's, warmtepompen | nu1airco.nl

BOSCH Elburg

Airco's

Aanbiedingen

Nieuws

De vraag naar airconditioning is in Nederland enorm gegroeid. Om grip te houden over waar airco's blijven en waar blijft het koudemiddel die de airco bevat. Is er vanuit de overheid een organisatie aangesteld die dit controleert. Deze organisatie (i.l.t.) controleert of wij onze airco systemen wel volgens wetgeving verkopen.

Dit houd in dat wij u als particulier alleen een systeem mogen verkopen als u een F-gassen gecertificeerde monteur heeft geregeld of wij van groen bezig bv die in het bezit is van Stek F Gassen om dit systeem in gebruik te mogen stellen/installeren. 

U mag een airconditioning niet zelf ingebruikstellen

Wij kunnen u daar bij helpen vraag naar de mogelijkheden

Er word een pagina aangemaakt waar bij u moet aangeven door welk F-gassen gecertificeerd bedrijf of monteur uw bij ons aangekochte systeem inbedrijf word gesteld.

Wij gaan erook vanuit dat u dit naar waarheid invult.


Al onze aircosystemen bevatten gefluoreerd broeikasgas.

Heeft u een systeem besteld of wilt u een systeem bestellen.laat deze dan altijd inbedrijfstellen door een stek- erkend monteur.

Wij zijn een onderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop en montage van airconditioning aan particulieren en bedrijven. Wij zijn een bedrijf waar service voor op staat.

Wij denken met u mee voor het beste koel en verwarming resultaat .
Voor airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres

Tesla-airco.nl